Sista rycket i köket!

Nu är byggaren och hans assistent på plats i Stockholm (mamma och pappa) för att färdigställa vårt stora köksrenoveringsprojekt en gång för alla. Hoppas jag..

Det ska bli ett överskåp till kylfrysen och hela skåppartiet ska byggas upp till taket. Sovrummet och gästrummet ska få lister. Vi ska också försöka göra ett nyckel- och förvaringsskåp i hallen, precis innanför dörren, som också ska täcka elskåpet. Grannen under har ett sådant skåp och det är både snyggt och praktiskt så den idén snor vi rakt av. Men det projektet kallar vi inte renovering utan inredning för det låter mycket roligare och ÄR mycket skojigare än att bara laga och fixa saker som är "måsten".


Gästrummet får äntligen lister..

Och i köket växer sakta men säkert en ny vägg och inbyggnad upp till taket fram.


Vi har köpt ett överskåp i kylfrysens bredd som ska byggas in i väggen och över det hela kommer det sitta en löstagbar skiva upp till taket och innanför den kan man förvara saker man väldigt sällan använder. Allt byggs av det restmaterial som stått i vårt vardagsrum.


Reglarna ska målas vita liksom väggen mot diskmaskinen.

I springan till höger i bild ska det bli kokboksfack.

Nu kvarstår alltså att spackla lite till på väggen, måla och sätta lister samt montera dit hyllplanen i den kommande bokhyllan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0