Färdigställande

Snart kan vi kalla det färdigställande istället för återställande igen! Nya skåp är inköpta (huga, vad en liten sketen frontlucka kostar - 800 kr styck - och vi hade 6 skåp som pajjade), fler socklar och en bänkskiva med aluminumkantprofil till sittbänken som TU fyndade på IKEA för 199 kr.
 

Idag ska även lampor monteras under överskåpen och en golvlist klinkars i gästtoaletten.

Igår kom också Peter (förra hantverkaren) och kollade på den målning vi inte är riktigt nöjda med och vi beslutade att de ska göra om det som vi inte blev bra (nedsänkt takfärg och synliga skruvmärken på nya väggen bland annat) så vi blir klara med vardagsrummet nu också. Ett tag hade vi tänkt göra det själva mot prisavdrag men vi orkar inte mer nu. Det tar för mycket tid och energi helt enkelt.

Jag har också kommit långt med städningen av gästrummet och nu är det bara att bädda åt gästerna till helgen! Fick dock lite ångest vid tanken på hur mycket sorterande och städande vi har kvar innan vi är i ordning när jag stuvade undan kartonger och påsar med saker. Men det man inte ser har man inte ont av! Det får ordna sig i vinter när jag har långtråkigt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0