Saknar Stasys..

.. lite! För det första är han överlägset snabbaste hantverkaren vi haft här. Det arbete två gubbar har gjort hos oss i veckan gör han själv på halva tiden. Och vi uppskattade redan då hans ivriga städande, båda under tiden han jobbade men även innan han gick hem varje dag. Killarna nu har inte ens en industridammsugare med sig utan kör med vår "skräpdammsugare". Grus och damm överallt.

Vi har haft en liten elgenomgång nu på morgonen och kommit fram till att vi ska försöka hitta en pop-upkontakt till köksön. De är inte billiga men snygga.

Idag ska de fortsätta med väggen mot hallen som efter TZZ och BD:s besök och nya förslag på utseende igår kommer att ändras. Istället för en hel vägg med inbyggd bokhylla blir det en hylla upp till ca 1,1 m och resten upp mot taket blir en fortsatt öppen vrå för att behålla lite av rymdkänslan. Tack för tips och inspiration!

Kommentarer
Postat av: Niklas E

http://www.kuechenkonsum.de/



gå vidare till steckdose och sen evoline så hittar ni dom där popup uttagen som finns hos svenska återförsäljare fast på denna sida mycket billigare.

Har själv tänkt beställa från denna sida. Hittar ni något ställe med bättre priser så hör gärna av er. /Niklas

2009-05-31 @ 12:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0