Fixarhelgen går mot sitt slut..

.. och jag är också slut!


Trött i hela kroppen och sinnet efter en hel dags städande, plockande och fixande hemma. Nya sängen är på plats och bäddad, mina kläder hänger återigen i klädkammaren, badrummet är skurat från tak till golv och våra byråer är flyttade från gästrummet till sovrummet. Har varvat detta med lite tvättande också för att garanterat inte vara sysslolös.

HOPPAS inte att vi flyttat för tidigt och att hantverkarna klarar att spackla igen det sista i hallen (de "tänkte inte på" att de borde fräst in kablarna INNAN de målade väggarna så nu är det spår längs med hela väggen som måste spacklas och målas om) utan att det dammar allt för mycket. Var bara tvungen att flytta idag då det tar så lång tid - tid jag inte har på vardagskvällarna.

Nu är planen att flytta in vardagsrummet i gästrummet och täppa igen där samt sätta upp ytterligare en plastvägg som skydd mot dammet som kommer sprida sig från köket. Men det dröjer nog ett tag innan vi är framme vid köket för vi har inte kommit så långt med ritningen och vi vet inte vem som ska göra jobbet än. Och vi behöver ett litet andrum innan sista rycket..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0