Ett litet steg i rätt riktning

TU kom hem från Åre i eftermiddags och vi åkte en sväng till Ikea för att få lite köksinspiration samt låta dem hjälpa oss lite med ritningarna. Vi fick en dator och en ung tjej som hjälpte oss och hon var till en början något förvirrad av våra olika viljor men kämpade på för att få ihop våra olika önskemål. Hon tyckte dock inte att någon av våra lösningar var optimala. För trångt och svårt att röra sig i var några av huvudargumenten. Hon trodde inte heller att vår köksö skulle komma till så stor användning om vi inte flyttade någon av arbetsstationerna dit och då väcktes idén att flytta spisen till köksön. Hon lämnade oss en stund och vi började om från scratch med den nya idén och efter många om och men hade vi en lösning som föll i mycket bättre dager hos vår köksexpert.

"Er bästa ritning hittills" var kommentaren när hon kom tillbaks för att kolla hur det gick för oss. Hon var cool den här tjejen och lite kaxig vilket jag gillade. Vi har byggt in kyl/frys samt micro och ugn i väggen mot hallen i den nya ritningen och flyttat spis och fläkt till köksön.




Hon la in överskåp hela vägen på ritningen.


Den här nya lösningen känns bra så här långt och definitivt något att jobba vidare med. Skönt att vi båda är överens också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0