Äntligen inflytt och uppackning i NYA badrumet

Rörmokaren har varit här och kollat rören som läckte under handfatet. Det visade sig att röret satt snett, därav läckan.. Säger inget mer så har jag inget sagt! :) Vi har inte kunnat packa upp våra badrumsprylar i kommoden pga detta så ÄNTLIGEN var det dags för invigning.


Vi har beställt ett eluttag bak i kommoden så att eltandborste mm kan husera där. Mycket praktiskt! Lådutrymmet kommer inte att räcka till allt även om vi inte är några storkonsumenter av krämer, hårprodukter och smink så vi funderar på skåpet "Godmorgon" från IKEA på motsatt vägg. Antingen i vitt (troligen) eller svartbrun.
 
Skåpen finns även med två dörrar men jag tror det blir aningens för brett på den lilla väggen mellan bastun och dörren. Räcker nog med endörrars..

Handdukar och badlakan ska inte förvaras inne i badrummet utan i tvättskrubben när den blir klar. Nu återstår att lösa toalettpappershållare, handdukshängare och något smart för badlakanen vid badkaret. Vi valde att inte sätta in handdukstork utan ska istället köpa någon praktisk hängare som går att fälla in och ut mot väggen.

Vi måste köpa en bastuhink och skopa också! :) Lyxiga problem! Och roliga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0