Det går långsamt framåt

Det händer inte så mycket i köket.. De jobbar inte direkt så svetten lackar men små framsteg varje dag och några felsteg. I tisdags byggde de den trumma där fläktröret ska ligga tvärs över taket och meningen är att vi ska ha spotlights i den som lyser ner över köksön. Problemet var att de byggde den för långt in i rummet så lamporna hade hamnat mitt över... tja, mitt emellan köksön och köksbordet. Suck!
Men de nickar och gör glatt om när man påpekar felen så igår hade de flyttat hela trumman och gjort den lite bredare enligt vårt önskemål. Det var i stort sett det som hände igår, i allafall vad vi kan se med blotta ögat.

Det låg på vårt bord att köpa in lim till det parkettgolv som ska sitta på väggen och den sort TU hade införskaffat var fel och jag fick instruktioner om att köpa för stavparkett. Givetvis finns det tusen varianter av detta och jag tvingades sätta mig in i parkettlimsbranschen för att veta om vi behövde 10-litersburken med "vanligt" lim för 900 kr eller elastiskt för 1800 kr så nu vet jag en hel del om fästunderlag, elasticitet på lim samt vilka märken som producerar vad till vilket pris.. Nyttig kunskap!

I morse när jag gick började killarna att lägga ut klinkret på golvet så förhoppningvis får de lite gjort idag! Hoppas inte de plastar in mamma som ligger på golvet i gästrummet bland alla kartonger och sover..



För er som tycker att jag behandlar min mamma gräsligt som låter henne sova på det här sättet vill jag tillägga att det är hennes eget förslag samt att hon enligt egen utsago sovit väldigt skönt förutom att morgonsolen väckt henne vid 6-tiden.

Hur gårdagens balkongplantering blev ser ni på scarlettbloggar.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0