BYGGET STOPPAT

En halv dag fick hantverkarna riva - sedan var det stopp. Ljudkänslig granne har satt stopp för all fortsatt rivning och bilning tills på fredag då maken förväntas vara på benen igen efter sjukdom. Karo uppskattar tidsåtgången för det mest störande jobbet till 6 timmar på fredag och 6 timmar måndag. Nu är vi alltså redan mer än en halv vecka försenade. Underbart!

Dagen började annars smidigt. Det tog 20 minuter för Putte Rör att kränga bort alla rör, handfatet och toaletten så att det bara var för Karos gäng att riva. Dessa prylar står nu i hallen och finns för avhämtning om någon är sugen.



Vi har också fått rättmätig kritik för att vi inte har satt upp lappar om renoveringen. Och det stämmer - vi gjorde inte det igår när det blev bestämt att det skulle dra igång idag. Detta beror dels på att vi redan har en lapp upp om balkongrenoveringen och dels att det gick så fort och var så mycket annat att tänka på. Styrelsen är dock informerad via ordföranden sedan tidigare och de närmast sörjande grannarna har vi pratat med.

Det var väntat att det skulle komma klagomål men kanske inte SÅ fort.



Antar att det låter en del när de drar igång med machoprylen till höger i bild...




Garderoben som ska rivas och bli en bastu


En liten skrothög hann det bara bli. Alla golv och dörrar är täckta med papp och tejp. Frustrerande att de inte bara kan köra på så det blir klart!

Men nu ska jag tänka POSITIVT:
 - vi har fortfarande inte inhandlat bastupanel, tvättställ, toalett och blandare = mer tid för oss
 - klinker har fortfarande inte kommit

Kommentarer
Postat av: Jenco ♥

Men åååååååååååååååå!

Sån otur!

Hoppas att det snart kommer i gång och att ni snart är på banan igen!

2009-02-05 @ 13:16:33
URL: http://jencobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0