Kökslösa eller köks slösa - eller både och?

Kökslösa är vi i allafall defintivt idag! Killarna kom, sågs och skruvade och efter 6 timmar befann sig hela vårt gamla kök nere i deras hyrda släp för vidare transport mot Sundsvall och en sommarstuga där. Skönt att det kommer till användning, det var ju trots allt ett fungerande kök.

Skåpsstommar på väg ut

Själv satt jag på balkongen i solen och klurade på min deklaration. Härligt att höra någon annan jobba och slita i köket igen! I princip gick det hela helt ljudlöst, endast några utstickande spikar som behövde bonkas till. Men springet av fyra personer som forslar upp och ner i hissen och trapphuset lyckades såklart locka till sig Miss Decibel, (ljudkänsliga grannen) som såklart anade oråd när ett kök åkte ut. Insåg så klart att det innebär att ett nytt ska in = renovering=ljud.



Rymligt och ljust! Till höger kommer det bli inbyggd kyl/frys, ugnmicropelare samt ett smalt högskåp för förvaring. Dörrposten ska tas bort och breddas ungefär in till där brädorna står. Över diskbänken blir det två rader med fyrkantiga skåp och längs med väggen, diskbänk och spis samt en avslutande sittdel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0