Fixarhelg

I helgen har vi tagit ett krafttag på vår to-do-list och vi inledde lördagen med ett besök på Fredells för att inventera marknaden av diskbänkar. Tanken är att ersätta den infällda diskhon med en hel diskbänk för att på så sätt bevara den änden som är hel av bänkskivan. Vi hade en himla tur för just denna helg var det gör-det-själv-dagar på Fredells och alla diskbänkstillverkare var på plats så vi fick massor av hjälp. På rekordtiden 10 minuter hade vi beställt en bänkskiva i vår mått, 142 cm, med relativt fyrkantig, stor ho som vi ville ha och med 20 % rabatt. Tjoho!

TU ställde upp i en skruvdragartävling för att vinna en skruvdragere men klarade inte dagens rekordtid på fem skruvar som var 14,82 sekunder. TU stannade på 37 sek men betonar att han knappt aldrig hållt i en skruvdragare och att han ska träna! Vinnarskalle...


Glada i hågen fortsatte vi till Kungens kurva för att rita vårt vardagsrum hos BoConcept men där gick det inte lika bra för deras ritprogram strulade (eller så var det skit bakom spakarna - usch, vad elak jag var nu) men de ska maila oss några möbleringsförslag i veckan vilket vi ser fram emot med spänning.

Jag gillar köpcentrat som BoConcept ligger i vid Kungens kurva, Bo:x. Bara inredningsbutiker och denna helg firade de sin ettårsdag med kampanjpriser och tårta. Vi fyndade två tvättkorgar på hjul och en tidningssamlare till köket.


Vi hann också med ett besök på K-rauta där vi skulle köpa gel till öppna spisen men tyvärr var det slut så det blev bara några nya eluttag till köket. Alltid något dock!

Sedan var det dags för IKEA för att skaffa handtag till TU:s jobb och push-ventiler till våra köksluckor. Tyvärr var även dessa push-saker slut men jag "råkade" shoppa loss ett par ljusstakar istället och så var jag nöjd ändå ;)


Väl hemma igen startade vi projekt hyllplan till bokhyllan i hallen. TU har sågat till plankorna i OH:s slöjdsal och nu skulle de bara justeras lite och målas innan montage.


Jag fick sitta på hyllplanen medan TU sågade till det där lilla extra som fattades för att kunna montera dem i den färdiga nischen i hallen.

Före målning såg det ut så här..

Och efter.. Det blev jättebra och nu ikväll har jag rotat fram alla våra pocketböcker ur skrymsel och vrår och placerat dem i hyllan.

Vi har också satt upp den nyinköpta spegeln till lilla badrummet och TV:n i köket.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0