Bucklig diskbänk såld

Vår buckliga och repiga diskbänk har stått och skräpat i gästrummet sedan den nya installerades och idag tog jag tag i saken och annonserade ut den på Blocket för 300 kr. Vi hade egentligen tänkt att bara slänga den men det fanns en tanke att någon plåtkunnig, händig person kanske skulle vilja ha den. Fyrkantiga hoar är ju inte direkt gratis men vi orkar inte själva fixa med den.

Fick flera telefonsamtal och på andra försöket blev den såld, några timmar efter att annonsen kom in.


Sista rycket i köket!

Nu är byggaren och hans assistent på plats i Stockholm (mamma och pappa) för att färdigställa vårt stora köksrenoveringsprojekt en gång för alla. Hoppas jag..

Det ska bli ett överskåp till kylfrysen och hela skåppartiet ska byggas upp till taket. Sovrummet och gästrummet ska få lister. Vi ska också försöka göra ett nyckel- och förvaringsskåp i hallen, precis innanför dörren, som också ska täcka elskåpet. Grannen under har ett sådant skåp och det är både snyggt och praktiskt så den idén snor vi rakt av. Men det projektet kallar vi inte renovering utan inredning för det låter mycket roligare och ÄR mycket skojigare än att bara laga och fixa saker som är "måsten".


Gästrummet får äntligen lister..

Och i köket växer sakta men säkert en ny vägg och inbyggnad upp till taket fram.


Vi har köpt ett överskåp i kylfrysens bredd som ska byggas in i väggen och över det hela kommer det sitta en löstagbar skiva upp till taket och innanför den kan man förvara saker man väldigt sällan använder. Allt byggs av det restmaterial som stått i vårt vardagsrum.


Reglarna ska målas vita liksom väggen mot diskmaskinen.

I springan till höger i bild ska det bli kokboksfack.

Nu kvarstår alltså att spackla lite till på väggen, måla och sätta lister samt montera dit hyllplanen i den kommande bokhyllan.


RSS 2.0