Äntligen action på Klara Norra Kitchen-fronten

På en dag har de två nya killarna lyckats åstadkomma mer än vad de andra två gjorde på fyra veckor! Alla klinker är lossade och sorterade i högar efter vilka som går att återanvända och vilka som ska kasseras. Soporna efter detta och den rivna väggen ligger packade i påsar utanför dörren och nya gipsväggar är på väg upp.Nu ringde precis Peter och berättade ATT ALLA PLATTOR GÅR ATT ANVÄNDA IGEN!!!!! Vår "reserv" på 2 kvm som skulle vara till hallen kommer att räcka för att täcka eventuella skadade klinker så i nuläget behöver vi inte beställa någonting! En kostnad på nästan 14 000 mindre - tjoho!!
De har börjat bygga bokhyllan med höjden 110 cm precis som Tzz och BD föreslog för att behålla lite av den öppna känslan mot vardagsrummet.


De föreslog igår att vi ska ta bort fönsterlisterna för att lättare kunna dra ut lådorna under sittbänken vid fönstret och istället göra fönsteröppningen helt rak, utan list som dörröppningarna. Stenskivan är inget problem för listen var anpassad efter den och inte tvärtom. Så idag har de tagit bort listerna!

Om en timme kommer Peter med industridammsugare (SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER!!) och stämmer av dagens arbete samt kommande vecka. Precis som det ska vara! Ropa inte hej nu, kanske ni tänker och det ska jag inte göra. Vet att det är mycket som kan få fel men inledningsvis ser det bra ut och för första gången på lääääänge var det roligt att kliva innanför dörren efter jobbet och få en guidad visning av dagens jobb samt känna känslan av att jag är ivägen och stör i arbetet. Me like!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0