Hantverkare del II

Fick tusen förlåt av hantverkaren som inte dök upp i måndags och jag gick med på att bestämma en ny tid (trots att han skitit i det blå skåpet :)) och igår var han här och kollade våra ritningar och diskuterade planerna för badrummet med TU. Trevlig kille tydligen och han var helt med på noterna med vad vi ville göra. Det som är bra med hans upplägg är att det är certifierade hantverkare samt att han tar hela entreprenaden, dvs både VVS, el, plattsättning och snickeri så vi slipper ha så många motparter.

De andra killarna vi pratat med kör var för sig - en VVS, en snickare/plattsättare och en elektriker. Då grannarna använt dessa killar för exakt samma bygge med gott resultat känns det som ett bra alternativ. Men samtidigt är det skönt att bara ha en motpart så vi får se vad killen från igår kan komma med för offert och så får kanske priset avgöra. Inte för att jag tror att det kommer skilja sig så mycket . DYRT oavsett.

Vi kommer fixa nytt golv och innertak i köket i samband med badrumsrenoveringen och så får köket trilla på plats när vi känner oss redo för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0