VIP-kväll på BoConcept

Glädjen över beskedet att vi är inbjudna till VIP-kväll på BoConcept ikväll med 20% rabatt på allt vi handlar mottogs med stor förtjusning så klart. Fy tusan vad arga och besvikna vi hade blivit om vi redan hade beställt för det blir ju en hel del sköna slantar som sparas för vår del. Vår inredare ringde och meddelade detta när tisdagens deadline för beställning av soffor gick ut och det var precis den spark i baken vi behövde för att fatta ett beslut.

Vår onsdagsdejt bokades därför in på BoConcept, i min sköna soffhörna, klockan 18:00 igår för att ägnas åt diverse beslut om divaner och köksmöbler. Vi började med att montera ner deras visningsexemplar av vår soffa Mezzo så att den blev precis så som vi ska ha den.

I butiken finns ytterligare en sittmodul mellan hörnet och den utskjutande schäslongen men denna hakade vi av och ställde bort. (Mycket trevlig personal som lät oss rumstera som vi ville med deras inredning). Precis så här är det alltså tänkt att vår soffa ska se ut och den del som vår tvist har rört sig om är den utskjutande divandelen på vänstersidan. Den ville INTE TU ha och han vill sätta dit ett vanligt rakt armstöd där istället. Nu har jag dock gått segrande ur striden och fått min älskade divanhörna (om TU inte gör en kupp ikväll och beställer något helt annat)

Vi har också varit inne på att köpa bordet på bilden nedan i vitt men det är inte helt optimalt i storlek. Vi vill ha ett bord som är ca 140-160 i minsta läget och som går att dra ut smidigt till minst 240 cm vid behov. Detta är 140 cm och blir 192 med utdragsskivan och vi önskar något längre utdrag. Vi har beslutat oss för att avvakta med bord så länge och eventuellt låta en snickare göra ett som passar oss perfekt.


Men soffa, matta och soffbord är nu beslutat och klart och kommer i februari. Cant wait...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0