Dag 4

Damm, damm, grus, damm.. Så kan man sammanfatta status i lägenheten. Igår flyttades lampknappen i lilla hallen och de hade glatt borrat och fixat i väggen utan att stänga till mot vårt sovrum så ALLT är täckt med ett tunt lager finfint damm. Härligt härligt! Fredagskvällen är räddad!

Första klagomålet från grannarna har också kommit nu och den här gången inte på ljud utan på att entrén används för byggmaterial. Det har vi sagt till byggarna om redan från dag ett..

Under dagen har elgubben varit hos oss och bland annat fräst denna ledning i väggen som ska ge ström till köksön samt se till att den lilla kökstv:ns sladdar är inbyggda i väggen. Me like!




Hålet mot hallen ser mycket mer civiliserat ut idag och de har börjat bygga den nya väggen mot vardagsrummet. Inte riktigt den konstruktionen på bokhylla som vi hade tänkt oss så de får göra om en del. Antar att det är så det fungerar i byggsvängen - gör om och gör rätt.

Öppningen till vardagsrummet, det före detta pizzavalvet, ser märkbart snett ut också och det visade sig att själva öppningen som de reglat och spacklat till är rak enligt vattenpasset men fläkttrumman som går längs med väggen är sned så det ser snett ut alltihop. De lovade att försöka lösa detta så vi får hoppas att det går att justera.
Svårt att se på den här mörka bilden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0