På väg mot en avslutning?

Under tiden vi har njutit av en helgs ledighet i Sälen med P och L och lilla E har gänget här sprungit ut och in och fixat till sina misstag. Det var svårt att koppla bort renoveringen till en början men efter en dag i snön infann sig den där sköna distansen till vardagen som alltid infinner sig i Tandådalen.


Här sitter vi vid Pulsen och tar ett "vin chou"-stopp efter att ha kört Kalven runt. Säsongens bästa dag? En minusgrad, vindstilla och klarblå himmel och massor av snö!


Under tiden fixades det här problemet - fallet till golvbrunnen under badkaret och nu är det nya golvet på plats. De har också tagit sig in till ventilationen och förhoppningsvis tätat det som skulle tätas via taket.

De två igenspacklade hålen efter ventilationsfixandet.

Tvättskrubben har också fått sin tröskel


Imorgon kommer elektrikern och sätter in takspottar, lysknappar, bastubelysning och eventuellet 2-fas till 3-fas. Och då är vi inne på ett område som jag inte kan ett enda dugg om. Vet bara att det är bra för då klarar vi av att ha fler maskiner igång.. ;)

Det var skönt att komma bort en helg och att lämna fokus på lägenheten en stund. Vi summerade dock våra tankar och erfarenheter hittills och konstaterade att vi lärt oss massor och bär med oss erfarenheter som definitivt kommer att komma till nytta i framtiden även om det just nu kan kännas tungt emellanåt.

Vi hoppas på att gå i mål med badrummet denna veckan. Det är bara bastuglaset som inte är på plats än.


Kommentarer
Postat av: Pamela

Ja, visst var det en underbar dag som man kommer att leva på länge!!



och tänk att det händer massa saker hemma undertiden som ni stog på skidorna och njöt :-)

2009-03-26 @ 13:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0