Onsdag 4/3

Vaknade vid 7.30 av att hantverkaren putsar väggarna i sovrummet. Börjar bli van nu och ljudet av sandpapper mot väggarna är sövande så jag somnade om och vaknade inte förrän 9.30 av att någon sjunger och rappar i lägenheten. När jag kommer ut i badrummet är det en rörmokare som står för underhållningen medan han skruvar vår toalett på plats.


Efter en stund knackar rörmokaren på och undrar om han får ta upp sin hund. OM HAN FÅR!!!! Den bedårande jack russelnTarzan har gjort hela min dag. Han springer runt i lägenheten och spanar in allt och är med husse när han arbetar. Han har varit med på byggen sedan han var 8 veckor gammal och vet nu precis vilka rör som är okej att busa med och vilka han inte får röra. Tarzan hoppar vant upp på toaletten när den är fastskruvad och sitter där och övervakar husse medan badkarsblandaren skruvas fast. I de fall han inte kan följa med in och jobba vaktar han bilen och släpper inte in någon annan än husse där.


Här granskas en rörbit. Är det kanske något man får ta?





  
Här är han på utflykt i köket och hittar till slut våra torrvaror på bänken.


Husse har under tiden skruvat upp toaletten och spolknappen.



Duschstången från Tapwell är på plats efter utprovning av höjd. Rörmokaren är 1,92 och användes som måttstock för höjden.

Badkarsblandare Tapwell

Bastupanel på väg upp på den ena kortsidan medan färgen torkar i hallen och sovrummet. Idag är grabbarna effektiva!


Kommentarer
Postat av: Stina

Snygg spolknapp! Måste ha kostat en del... ;-)



Bra att de är effektiva, då kanske allt är klart tills jag kommer upp?

2009-03-04 @ 20:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0