Tvättställ inhandlat

Stannade på A6 i Jönköping på väg hem från Småland för att göra en insats att hitta ett tvättställ med möbel. Det är i princip det sista som ska inhandlas. Enligt sista ritningen med Karo, gjort på plats efter rivningen, kan vi ha ett tvättställ som är 90 cm brett.

Först var vi en affär som hette Badrummet (eller något sådan) och de hade snygga saker från en svenska tillverkare utanför Jönköping som heter Aspen. Verkade vara bra kvalitet och de hade genomtänkta lösningar på lådor och skåp. Tyvärr stämde inte måtten på de handfat vi gillade exakt med vårt behov. De har dock trevliga skåp som vi kommer kolla närmare på när vi är lite längre fram i färdigställandet.

www.aspenbad.se

Vi sprang in på K-Rauta i förbifarten för att se om de hade bättre skyltning av handfat än i Bromma och där stod det - vårt handfat! En modell vi varit inne lite på tidigare för att det inte är så djupt men som på K-rauta i Bromma bara finns i ekfaner. Här fanns den med vit låda och på kampanjerbjudande. Det tog tre minuter, sedan hade vi bestämt oss. Skåpet är inte helt optimalt men då det inte kostar en halv förmögenhet kan vi kanske bygga om det lite längre fram. För nu fungerar det dock bra. Hoppas vi.. Det blev iallafall high five där inne på K-Rauta när vi insåg att vi hade bestämt oss och att vi praktiskt taget är klara med badrumsbesluten.

Hittar inga bilder på vårt inköp så det får vänta tills allt är monterat och klart. Lite synd att det inte finns bilder för vi fick med en spegel med belysning på köpet och den kommer vi inte ha användning för så jag kommer sälja den på Blocket. Något knepigt att försöka fotografera en spegel utan att få med sig själv eller bakgrunden som speglas. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0