Puh! Derek här plus en hantlangare

De var punktligt på plats klockan åtta i morse och nu skruvas, putsas och sågas det febrilt i lägenheten till vår stora lättnad. De har redan hunnit flytta upp överskåpen till taket, justerat höjden på köksön, spacklat väggen vid toaletten och kommit en bra bit på väg med att montera toaletten. Jag har fått lov att jobba hemifrån idag för att kunna vara med och se vad som händer. Inga fler förhastade hål och felplacerade skåp!


Överskåpen är flyttade upp till taket och vissa av luckorna har fått ett nytt öppningshåll för bättre funktionalitet.

Här skruvar de ihop en ny front till diskmaskinen med hjälp av lösa lådfronter för att det ska se enhetligt ut längs med hela väggen. Jag vill inte ha en heltäckande, avvikande diskmaskinsfront utan det ska se ut som det är lådor i samma storlek som de andra.

Efter några om och med kom toaletten på plats. Den var tydligen svår att ansluta och tre gånger provspolade Derek med resultatet att vattnet åkte ut över golvet. Nu är den dock på plats och fungerar som den ska.

Skåpet under tvättstället är monterat och klart och det enda som ska göras mer i toaletten nu är att måla och inreda med spegel, hyllor och krokar.

Dagens enda "misstag" blev att Derek hann sätta silikon i GRÅTT på handfatet. Inte snyggt och det fick han genast skrapa bort. Det ska bli vit silikon där istället men det sätter han dit när den vita bänksskivan i köksön ska silikonas senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0